Upphandlingsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats för svensk och europeisk offentlig upphandling – en arena för affärer och nya kontakter!

Upphandlingsdagarna är mötesplatsen där upphandlare, leverantörer och stödorganisationer träffas för att skapa de bästa förutsättningarna för det offentliga Sverige. Nästa års fokus är att skapa en konferens med lärorika seminarier där både upphandlare och leverantörer får ny kunskap, men även möts utanför förhandlingarna för att diskutera och lära sig av varandra.

  • Nyhet för 2019 Större fokus på leverantören 

    Upphandlingsdagarna är en plats där leverantörerna kan öka sin kunskap om offentlig upphandling. Det kommer erbjudas ett urval av föreläsningar speciellt riktade mot nya och nuvarande leverantören till det offentliga Sverige.

  • Nyhet för 2019 New Brand Street 

    New Brand Street är en nyhet för dig som aldrig tidigare varit utställare på Upphandlingsdagarna. Denna möjlighet ger er organisation möjligheten att ställa ut till ett förmånligt pris.

Upphandlingsdagarna arrangeras av Easyfairs som är en del av Europas största mässarrangör Artexis Easyfairs Group. Easyfairs arrangerar varje år ett 50-tal egna mässor i Sverige. Artexis driver två av landets modernaste mässanläggningar – Kistamässan och Malmömässan. Läs mer på www.artexiseasyfairs.com

Följ oss på Facebook!

Använd gärna hashtag #upphandlingsdagarna när du postar något i dina sociala medier om Upphandlingsdagarna.