Silf Competence

Silf Competence

Monternummer: B:35

Silf Competence är Sveriges och Nordens ledande utbildningsaktör inom inköp, logistik, offentlig upphandling, affärsförhandling och juridik. Vi erbjuder öppna utbildningar, hela certifieringsprogram, företagsakademier och konsulttjänster för både dig och din organisations kompetens- och karriärutveckling.

Vi investerar i din framtid
Vår verksamhet drivs givetvis på affärsmässiga grunder av professionella medarbetare. Men till skillnad från många andra utbildningsföretag återinvesterar vi hela överskottet till att utveckla professionen för inköpare och logistiker. Vi kan därför finansiera professurer, sponsra forskningsprojekt och initiera samarbeten mellan företag och högskolor. Allt för att öka kompetensen inom inköp och logistik och stärka din yrkesmässiga roll som inköpare, logistiker eller upphandlare i framtiden. Ta del av vårt kursutbud här.

SilfSveriges Inköps- och Logistikförbund bildades 1956 och är en bransch- och medlemsorganisationen för dig som arbetar inom inköp, logistik och upphandling. Bli medlem i Silf här

Upphandlingslicensen
Under Upphandlingsdagarna går det enkelt att boka in dig på Upphandlingslicensen i vår monter B:35. Den består av 4 st kurser till ett paketpris och är LOU i praktiken/LUF i praktiken, Affärsmannaskap i offentlig upphandling, Offentlig förhandlingsteknik samt Affärssimulering offentlig upphandling.

Kategoriledarutbildning – kategoristyrningspaket på 9 dagar
Kategoristyrning är idag det mest framgångsrika konceptet inom inköp. Kategoristyrning är ett proaktivt och kraftfullt angreppssätt för strategiskt inköp där fokus ligger på att arbeta med organisationens utgifter dvs ”spend”. I vår ambition att underlätta och stärka dig i rollen som inköpare erbjuder vi nu ett kostnads- och tidseffektivt paket på 9 dagar. Du kan välja att läsa kurserna var för sig eller boka alla 4 till ett förmånligt paketpris, vilket ger dig 25% rabatt på kurserna. Läs om kurserna och Kategoriledarutbildningen här.