SEAT Sverige

SEAT Sverige

Monternummer: B:02

SEAT är ett modernt bilmärke med huvudkontor i Barcelona, Spanien. SEAT är en del av Volkswagengruppen och tillhandahåller ett brett utbud av modeller som passar både företag och offentlig sektor. Totalt har vi mer än 1700 återförsäljare i över 80 länder. Under 2017 sålde SEAT 468.400 fordon globalt och i Sverige är vi ett av marknadens snabbast växande märken.

SEAT har traditionellt varit starkast inom privatmarknaden men i takt med att vi växer har vi arbetat aktivt med att även kunna erbjuda företag och offentlig sektor våra produkter och tjänster. Våra modeller kännetecknas av ett vackert designspråk och hög teknisk standard både vad gäller säkerhet, körhjälpmedel och underhållning. Idag är SEAT inne i sin största produktoffensiv någonsin med en rad nya produkter och projekt. Under 2018 kommer vi på SEAT inleda en bred satsning på gasfordon och med nya modeller och en prissättning som är i linje med andra bränslealternativ vill vi kunna erbjuda ett tillgängligt och hållbart alternativ för både företag och offentlig sektor.

Vi på SEAT strävar efter att göra ditt bilinnehav så enkelt som möjligt och vår ambition är att alla våra kunder alltid ska mötas av en personlig service och bli sedd som individ.