GPBM Nordic

GPBM Nordic

Monternummer: B:09

GPBM Nordic AB är en nordisk heltäckande leverantör inom fyra produktområden; portabel energi, belysning, brandsäkerhet samt välfärdsteknologi i varumärkena GP Batteries, GP Lighting, Housegard och Sensagon. Med över 30 års erfarenhet av att producera och distribuera produkter med hög kvalitets- och säkerhetsstandard möjliggör en enklare och mer hållbar vardag.

 

GP Batteries

Vi möjliggör en enklare och mer hållbar vardag för konsumenter såväl som företag, med miljöriktiga produkter, mindre slit och släng och effektiv användning av förnybar energi. Ett grönare och säkrare liv för alla helt enkelt. Med världens största NiMH-fabriker, ett av marknadens bredast utbud inom portabel laddning för USB-enheter och lanseringen av den första powerbanken 1997 har vi erfarenheten, kunskapen och resurserna som krävs för att fokusera på laddningsbart.

Housegard

Sedan 1991 har Housegard utvecklat produkter inom brandsäkerhet. Med en produktportfölj i ständig utveckling erbjuder vi brandskydd för alla hem och behov. Vårt uppdrag fortsätter till den dag då bränder inte längre skapar oro och förstör. Tills dess kommer vi fortsätta ta fram, utveckla och leverera produkter som gör verklig skillnad.

Sensagon

Vårt mål är att ge människor en tryggare tillvaro. Med våra lösningar får man bättre koll på saker i hemmet. Att ha kontroll minskar oro. Man känner sig trygg och mår bättre. Därför vill vi hjälpa kommuner, fastighetsbolag och vårdbolag att erbjuda sina kunder tryggare boenden. Trygghet står ofta högt på dagordningen för såväl hyresgäster och hyresvärdar som för politiker och andra beslutsfattare. Tryggt boende och Trygghetsboende kommer att vara aktuella frågor under många år. Ett av våra bidrag är Sensagon Påminnelsesystem