Götessons Industri

Götessons Industri

Monternummer: B:08

Götessons Industri AB, startades i Dalstorp men flyttade i maj 2015 till helt ny fastighet i Ulricehamn. Denna fastighet blev samma år utsedd till Sveriges 3: e snyggaste kontor. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser. Med Europa som huvudmarknad säkerställer Götessons ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för kunden. Företaget grundades 1984 av Ola Götesson, 1992  kom Ola Götessons på världens första kabeldike för att samla upp sladdar under skrivbordet – detta blev starten till vad Götessons är idag. Sonen Johan Götesson tog över VD rollen 2006 och kom 2010 på en bordskärm med blixtlås som blev den första textila produkten och en ny milstolpe i Götessons historia. I Mars 2013 förvärvade Connecting Capital majoriteten av aktierna i Götessons. Götessons är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och har flera svanen-märkta produkter i sortimentet.

Bygg härliga miljöer med våra produkter och förbättra akustik, ljus, ergonomi och luft samtidigt. The Hut, Office Ballz, Office Nap och The Lightning är exempel på populära produkter i vårt sortiment.

Half a Hut – ett perfekt ljudabsorberande litet hus som kan användas i flera syften: som en individuell arbetsplats, ett litet mötesrum eller en avkopplingsyta tillsammans med The Hut Sofa.

Half A Hut Sofa är en soffa utformad att passa i Half A Hut, men passar också utmärkt att placeras fristående. Finns även med inbyggd Table Top 2 el.

Office Ballz är en ergonomisk sittmöbel med inbyggd pilatesboll som gör att du måste balansera för att sitta upprätt och på så sätt tränar och stärker du delar av rygg, bål och ben samt får en bättre hållning.

Högkvalitativa konstgjorda växter för inredning av bl.a. kontor, konferens och hotell. Våra växter är naturtrogna och kräver minimalt med skötsel. Ett bra ekonomiskt alternativ då det ej krävs några skötselavtal och dessutom mycket bra vid allergier.

Bambu är ett exempel på hur du kan använda växter som rumsavdelare.

Snygg och praktisk skrivtavla på hjul. Glasytan är tillverkad av härdat säkerhetsglas med magnetisk yta vilket gör att det är enkelt att både fästa papper och skriva direkt på tavlan.

Skön sittmöbel för den korta tuppluren för att snabbt hämta energi till nästa möte. Ett perfekt inslag i det aktivitetsbaserade tänket. Sömmar blir likt blixtlåsets kantband.

Peak Design Booth är en båslösning med en svagt lutad sidoskärm. Båsen kopplas samman med blixtlås och går därför att bygga på i oändlighet. Höjden är som standard 1400 mm och sidoskärmarna har två olika djup antingen 850 mm eller 1200 mm.

En golvskärm som går att höja och sänka steglöst till önskad höjd. Passar bra i en klassisk skrivbordsmiljö när du enkelt och snabbt vill skärma av och arbeta mer ostört. Eller i ett öppet landskap för att lätt förändra miljön. The Rising är patentsökt.

SMS: Sit - Meet - Store. Smidig pall med öppningsbart lock för förvaring. Finns med och utan hjul.

Ihopfällbar bordslampa med LED belysning. Touchknappar för dimmer och justering av färgtemperatur. 0,7 A USB-port för laddning av mobiltelefon mm. Finns nu även som tillbehör för upphängning på toolbar eller på någon av våra ScreenIT A30 produkter.

Med stilren design samt en bra och ergonomiskt korrekt ljuslösning för kontoret är The Lightning ett utmärkt val. Lampan har ett uplight och ett downlight med separata touchknappar för justering av ljusstyrkan i tre olika lägen.

Med stilren design samt en bra och ergonomiskt korrekt ljuslösning för kontoret är The Lightning ett utmärkt val. Lampan har ett uplight och ett downlight med separata touchknappar för justering av ljusstyrkan i tre olika lägen.

Honey är en lekfull väggabsorbent med paneler som kan varieras för att bilda unika mönster i olika färger, med eller utan textil. Honey tillverkas i tre tjocklekar – 20 mm, 40 mm och 50 mm. Kärnan består av vårt unika material EcoSUND.

Nivå förbättrar akustiken och bidrar till ett eget uttryck med sitt särskilda formspråk och är tillverkat av EcoSUND-material. Absorbentens tjocklek varierar över ytan från 30-80 mm i utskurna rektangulära och kvadratiska mönster.

Effekt tillverkas i tre standardformat och har en tjocklek på 50 mm för god ljudabsorption. Effekt hängs i hängbågar som kopplas samman och bildar en avskärmning. Välj mellan tre olika färger av textilien Hush eller designa med eget print.