Advokatfirman Delphi

Advokatfirman Delphi

Monternummer: A:20

Delphi är en av de främsta advokatbyråerna i Sverige. Våra specialister arbetar med alla delar inom affärsjuridiken, där en viktig del är vår corporate-verksamhet med många företagsförvärv och fusioner och en omfattande verksamhet inom bank, finans och aktiemarknad. Vi är dessutom profilerade inom juridiken för högteknologiska områden som IT, telekommunikation, immaterialrätt och life science.

I Advokatfirman Delphis kompetensgrupp för offentlig upphandling och offentliga projekt har vi samlat några av Sveriges ledande experter på upphandlingsjuridik. Även om vi har lång erfarenhet och är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i landet inom upphandlingsjuridiken så är vi medvetna om att juridiken i sig inte är ett mål utan ett medel. Vi arbetar därför alltid med slutmålet – den goda affären – i fokus.

Delphis kompetensgrupp för offentlig upphandling och offentliga projekt har varit verksam under en lång tid och har etablerat sig som en av de mest välrenommerade i landet. Gruppen har också rönt internationell uppmärksamhet är rankad i oberoende internationella rankingar, till exempel Chambers and Partners, Legal 500 och Who’s Who Legal Public Procurement/Government Contracts.

Under 2017 utsågs Advokatfirman Delphi för tredje året i rad av undersökningsinstitutet Regi till Årets advokatbyrå i storbyråklassen. I april 2017 fick Advokatfirman Delphi ta emot det första s.k. Justitiapriset, som är ett pris för bästa arbete inom jämställdhet, bland totalt femton tävlande advokatbyråer.