Programlansering och ny webbplats!

Idag lanserar vi första programversionen för Upphandlingsdagarna 2017 och i samband med detta är vi även glada över att presentera Upphandlingsdagarnas nya webbplats, vi hoppas att ni gillar den!

Upphandlingsdagarna 2016 slog nya rekord med över 800 besökare. Av dessa gav hela 94% årets program betyget väl godkänt/Utmärkt , 2017 vill vi nå ännu högre. Ett program som erbjuder alla något utvecklande och värdeskapande att lyssna till är fortsatt det mest centrala för våra deltagare.

ÅRETS TEMA ÄR: DET NYA UPPHANDLINGSLANSKAPET
En viktig händelseutveckling sker inom offentlig upphandling med ny lagstiftning (LOU, LUF och LUK) på plats som ska implementeras i praktisk tillämpning, troligtvis nya överprövningsregler med en större tyngd samhällsmål och politiska prioriteringar.

LÄS OM PROGRAMMET HÄR

 

Kommentera