Nedan finner ni som utställare viktig information inför ert deltagande på Upphandlingsdagarna. Vi skickar även ut riktad information per mail till er utställare, beroende på vilket typ av paket ni köpt in er på, så håll utkik i inkorgen. Skulle ni vilja att fortsatt information sänds till en ny kontaktperson hos er – hör av er till oss så löser vi det.

Utställarinformation

Godsmottagning fr.o.m måndag 29/1 kl. 07.15 – 16.00
Var vänlig märk godset noggrant med följande: Upphandlingsdagarna/ Företag/ Monternummer Kistamässan Vågögatan 3 S-164 40 KISTA

Inflyttning sker tisdag 30/1 kl. 07.00 – 20.00 (port 1 A)

Mässan är öppen för besökare:
Onsdag 31/1 kl. 08.30 – 17.00
Mingel 31/1 kl. 17:00-18:00
Bankettmiddag 31/1 kl. 18:30-00:00
Torsdag 1/2 kl. 08.30 – 16.30

Du som är utställare har tillträde till mässhallen från kl 07.00 på onsdagen och från kl 07.00 på torsdagen.

Utflyttning sker torsdag 1/2 kl. 16.45 – 22.00

Klicka på nedanstående knapp för att komma till utställarinformationen som vi på Kistamässan i samarbete med Workman Event skickat ut till er utställare inför ert mässdeltagande. Komplett mässguide med information om tider för in- och utflytt, godsmottagning och mycket annat hittar ni till vänster i menyn under ”utställarinformation”.

Utställarregistrering

Det är viktigt att ni registrerar alla som ska arbeta i er monter så att varje person får en badge med namnskyllt och kan röra sig ut och in i Kistamässans lokaler före, under och efter ert genomförande.

Obs! 

För att delta på konferensen samt banketten krävs en fullvärdig deltagarbiljett. Beroende på om du köpt basicpaketet, premiumpaketet eller är partner så har du tillgång till ett antal fribiljetter samt extra deltagarbiljetter som ni kan köpa till rabatterat pris. Information om detta ska du ha mottagit per mail av oss. Saknar du denna information? Hör av dig till vår projektkoordinator Maja Nicklasson på maja.nicklasson@easyfairs.com

Expo Xtra

Vi erbjuder dig som utställare exklusiva sponsrings- och exponeringsmöjligheter både på och i samband med Upphandlingsdagarna. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att öka er närvaro och underlättar för besökaren att komma ihåg din monter, ditt företag och dina tjänster.

Läs mer om Expo Xtra här och kontakta vår utställaransvarige Annika Karlsson på annika.karlsson@easyfairs.com för mer information och beställningar.

Mat

Mat i utställarhallen tillsammans med konferensdeltagarna:
För 700 kronor per person kommer ni som arbetar i montern kunna äta tillsammans med konferensdeltagarna båda dagarna. Det som ingår i er beställning är då frukostsmörgås + kaffe, förmiddagsfika, lunch, samt eftermiddagsfika. Om ni inte redan anmält er personal som ska arbeta i montern så gör ni det via länken nedan där ni även väljer till att ni vill äta tillsammans med konferensdeltagarna.

Har du redan anmält er personal som ska arbeta i montern men vill lägga till en beställning om att äta mat i utställarhallen tillsammans med konferensdeltagarna? – maila då till maja.nicklasson@easyfairs.com vi behöver namnen på de personer som ni önskar matbiljetter till senast på fredag den 19 januari!  

Beställda matbiljetter kommer att delas ut av oss på plats till ansvarig person i er monter.

Mat i utställarmatsalen för egen kostnad
För dig som inte gör en beställning om mat till er monterpersonal kommer ”Lilla Matsalen” finnas öppen på plats med möjlighet att äta lunch för egen kostnad.

Tekniska frågor och monterbeställningar

Har du tekniska frågor gällande din monter, vill du göra en beställning eller behöver du hjälp med att producera en monter från grunden? För vår samarbetspartner Workman Event är ingen förfrågan för liten eller stor.
Kontakta Projektledare marcus.sundstrom@workman.se om du har några frågor. I god tid innan mässan kommer vi att skicka ut ett Tekniskt informationsbrev, där hittar du allt du behöver veta om viktiga tider och monterbyggnation.

Er utställarprofil

Väck besökarnas intresse redan nu och gör det lättare för dem att hitta till er monter på Upphandlingsdagarna. Ladda upp er logotyp, företagsinformation och presentera produktnyheter/tjänster på Upphandlingsdagarnas hemsida genom att logga in på www.upphandlingsdagarna.se/min-sida/ Har ni inte fått inloggningsuppgifter eller har problem med att logga in, kontakta maja.nicklasson@easyfairs.com

Marknadsför er med banners och mailsignaturer

Vi har tagit fram ett flertal banners och mailsignaturer i olika format som ni kan använda för att marknadsföra er medverkan på mässan. Om ni skulle vara intresserade av ett annat format eller önskar ni en anpassad banner med monternummer är ni välkomna att kontakta projektkoordinator Maja Nicklasson på maja.nicklasson@easyfairs.com

Besökarscanning - nytt för i år!

Nytt för i år är att vi kostnadsfritt erbjuder besökarscanning. Det innebär att ni med hjälp av att anmäla ert intresse mottar inlogg och information till en app som ni kan ladda ner och använda för att scanna besökarnas badgar/namnbrickor. På detta smidiga sätt kan ni samla besökarnas kontaktuppgifter utan att behöva be dem om visitkort eller liknande. En lista på era scannade besökare mottar ni sedan från oss efter Upphandlingsdagarna. Är ni intresserade av att använda besökarscanning? Kontakta projektkoordinator Maja Nicklasson på maja.nicklasson@easyfairs.com