För att förenkla för dig som utställare har vi tagit fram färdigt marknadsföringsmaterial som du som utställare kan ladda ned och använda i dina egna kanaler så som webb, nyhetsbrev och sociala medier. Att vi hjälps åt att marknadsföra Upphandlingsdagarna gör att vi tillsammans skapar den mötesplats som vi alla vill ha. Saknar du något eller efterfrågar andra format? Kontakta oss!

Digital inbjudan

Mailsignatur

Använd följande länk för att länka mailsignaturen till Upphandlingsdagarnas hemsida: http://easyfairs.nu/upphandlingsdagarna2018_utstallare

Banners

Använd följande länk för att länka bannern till Upphandlingsdagarnas hemsida: http://easyfairs.nu/upphandlingsdagarna2018_utstallare

Logotyp

Saknar du något?

Kontakta projektkoordinator Maja Nicklasson på maja.nicklasson@easyfairs.com om ni saknar något marknadsföringsmaterial eller behöver något material i annat format så hjälper vi er mer än gärna med att ta fram det ni behöver.

Är du partner eller talare?
Då ska du ha mottagit anpassat marknadsföringsmaterial per mail av oss, hör av er annars så mailar vi över detta till er.