Silf Competence

Silf Competence

Monternummer: B:35

Silf Competence är Sveriges och Nordens ledande utbildningsaktör inom inköp, logistik, offentlig upphandling, affärsförhandling och juridik. Vi erbjuder öppna utbildningar, hela certifieringsprogram, företagsakademier och konsulttjänster för både dig och din organisations kompetens- och karriärutveckling.

Vi investerar i din framtid
Vår verksamhet drivs givetvis på affärsmässiga grunder av professionella medarbetare. Men till skillnad från många andra utbildningsföretag återinvesterar vi hela överskottet till att utveckla professionen för inköpare och logistiker. Vi kan därför finansiera professurer, sponsra forskningsprojekt och initiera samarbeten mellan företag och högskolor. Allt för att öka kompetensen inom inköp och logistik och stärka din yrkesmässiga roll som inköpare, logistiker eller upphandlare i framtiden. Ta del av vårt kursutbud här.

SilfSveriges Inköps- och Logistikförbund bildades 1956 och är en bransch- och medlemsorganisationen för dig som arbetar inom inköp, logistik och upphandling. Bli medlem i Silf här